0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

POCEKOV ŠOU NA KONFERENCIJI: Ja sam budala i klovn, Zvezda igra najbolju košarku Evropi!

Objavljeno: 10.04.17 u 22:08

Temperamentni i harizmatični italijanski stručnjak pokazao se u svom najboljem izdanju na koferenciji za novinare posle meča u „Pioniru“.

Sa Đanmarkom Pocekom nikad nije dosadno, a nakon meča sa Crvenom zvezdom italijanski stručnjak je pokazao i zašto je to tako. I pored poraza svoje ekipe on je pred novinare izašao raspoložen i spreman da se našali i na svoj račun.

Pomoćnik Veljka Mršića, koji je na ovom meču zbog suspenzije glavnog trenera predvodio Zagrepčane, istakao je da su crveno-beli zasluženo slavili na ovoj utakmici.

-Zvezda je zasluženo pobedila, igrala je dobro- počeo je izlaganje na našem jeziku Poceko ali je zatim na sebi svojstven način priznao da je to oprilike sve što zna da kaže na srpskom.

-Nije mi lako da pričam, mozak mi je mali, budala sam- rekao je Italijan i nasmejao sve pristune na konferenciji a zatim je nastavio u ozibljnijem tonu.

-Dobro smo počeli, koncentrisano, bili smo sveži, ali je onda Zvezda postala agresivnija i mi na to nismo odgovorili. Imali smo dosta problema na poziciji plejmejkera i jako je teško u takvoj situaciji boriti se protiv jedne od najjačih odbrana u Evropi. Sutra je novi dan i mi ćemo se boriti do kraja. Na kraju i ja sam napravio nekoliko grešaka i doprineo porazu. Izvinjavam se na tome mojim igračima.- rekao je Poceko.

On je takođe iskoristio priliku da čestita ekipi Dejana Radonjića na celokupnoj sezoni, pre svega partijama u Evro
Gledao sam meč protiv Darušafake i mnogo sam se nervirao. Darušafaka je isto dobra, ali vi ste pokazali nešto drugačije i čestitam na tome. Žao mi je što se niste plasirali u plej-of, zaslužili ste to jer ste prikazali najbolju košarku u Evropi- rekao je italijanski stručnjak.

Na pitanje novinara da li je napravio grešku kada je u prvoj deonici zatražio dva tajm-auta, Poceko mu je odvratio da će ga na sledećoj utakmici uzeti za pomoćnika a na konstataciju da je harizmatičan samo je kratko konstatovao- Ja sam klovn.-

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter