0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT ANALIZA: ‘Karambol’ u četvrtak, tri tima jure plej-of, ko će među osam? (ANKETA)

Objavljeno: 10.04.17 u 09:50

Sada je jasno da će Crvena zvezda u plej-of sa prvom mesta, Partizan sa drugog, ali ostaje pitanje sa koliko bodova prednosti i ko će od tri ekipe u plej-of Javor, Spartak ili Čukarički.

Stigli smo do samog kraja ligaškog dela prvenstva u Superligi Srbije, poslednjeg u kom će se, nadamo se, deliti bodovi na kraju. To 30. kolo je zbog Vaskrsa na programu već u četvrtak i ono što je najvažnije za ljubitelje fudbala neće biti revijalnog karaktera.

Jasno je da će Crvena zvezda u plej-of sa prvog mesta, e sada ostaje da se vidi hoće li kada se podele bodovi imati tri boda prednosti, to jest manje ili više u odnosu na drugoplasirani Partizan. Crveno-beli u poslednjem kolu dočekuju ‘fenjeraša’ Borac iz Čačka, dok crno-beli idu na veoma teško gostovanje u Novi Pazar. To jest da stvar bude zanimljiva Zvezda će ugostiti poslednji tim lige, a Partizan ide predposlednjem timu prvenstva.

Ipak, daleko zanimljivije biće u borbi za osmo, devete i deseto mesto, to jest ono prvo pomenuto koje vodi u plej-of. Za sada bodovna prednost je na strani Javora koji ima 39 poena, Spartak sledi sa poenom manje, a onda i Čukarički sa dva poena manja. Da stvar bude interesantnija sva tri kluba u poslednjem kolu u četvrtak gostuju. Javor ide u Niš, Spartak u Lučane, a Čukarički na ‘krov’ Tržnog centra. U slučaju da dva tima na kraju imaju isti broj bodova odlučuje međusoban skor. To bi moglo samo da se dogodi u slučaju da Javor odigra nerešeno u poslednjem kolu, a Čuka pobedi uz poraz Spartaka i ako bi Javor i Čuka bili poraženi, a Spartak uzeo samo bod. U prvoj varijanti zbog boljeg skora u plej-of bi išao Čukariči, a u drugoj Spartak, izvisio bi Javor.

Odlukom Zajednice Superlige Srbije svi mečevi na programu su u četvrtak od 17 časova. Tako ćemo nešto pre 19 časova znati sve učesnike plej-ofa i plej-auta sa novim tabelama u kojima su podeljeni bodovi, poslednji put nadamo se u srpskom fudbalu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ko će od tri tima izboriti plej-of na kraju?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Pripomogao: Mirko Marković

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter