1
AdmiralBet ABA Liga

(FOTO: STARSPORT)

UPOZORENJE ZA ZAGREPČANE: Cedevitin juriš ka Beogradu, ali je srpska policija ‘odradila posao’! (FOTO)

Objavljeno: 09.04.17 u 19:59

Trener Cedevite je naveo da zdravstvena situacija u ekipi nije idealna, kao i da niko u timu ne oseća pritisak.

Iako zbog suspentije neće moći da predvodi svoje igrače u prva dva meča, trener zagrebačke ekipe, Veljko Mršić biće uz svoju ekipu u Beogradu. On je na početku svog obraćanja iskoristio priliku da čestita Crvenoj zvezdi na postignutim rezultatima u ovoj sezoni.

-Želim da čestitam Zvezdi na odličnoj sezoni, igrali su iznad svih očekivanja. Malo su pali u poslednje vreme, ali to ne može poremetiti moj utisak o tome kako su igrali. Bili su primer svima, pa i nama.Mi ćemo dati sve od sebe da osvojimo ABA ligu-, rekao je Mršić.

(FOTO: STARSPORT)

On je istakao da situacija u njegovoj ekipi nije idealna, pošto neće moći da računaju na Rajana Boutrajta i Marka Arapovića, ali i da njegova ekipa ulazi u ovo finale bez pritiska.

-Nemamo nikakav pritisak, jer igramo protiv jedne od najboljih ekipa u Evropi. Istina da smo uvek tu za titulu i Evroligu.- dodao je Mršić.

Početak konferencije za novinare u beogradskom hotelu Kraun Plaza kasnio je jer se ekipa iz Zagreba zadržala na graničnom prelazu. Tačnije plejmejker Cedevit, Luk Babić i trener Mršić su došli odvojeno od ekipe kolima a usput su imali i bliski susret sa srpskom policijom.

-Izvinjavamo se zbog kašnjenja. Bila je gužva na granici, a potom smo morali i da usporimo jer nas je zaustavila policija i zatražila da poštujemo propise-, rekao je Mršić.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter