4
Domaći fudbal

FOTO: SRARSPORT

ŠTA VAM OVO GOVORI: Kladionica ‘znala’ tačan rezultat meča Partizan – Radnik pre početka?! (FOTO)

Objavljeno: 09.04.17 u 00:36

Svaki preokret izazove posebnu pažnju domaće javnosti, a u prethodnom periodu ih je bilo dosta što se Superlige tiče.
Tako je i ovoga puta, kladioničarskim terminom ‘prelaz iz jedan u dva’ uzburkao fudbalske navijače koji su pratili meč Partizana i Radnika.

Internetom kruži fotografija, a najverovatnije se radi o fotomontaži, na kojoj je kladioničarski tiket odigran svega nekoliko sekundi pre prvog sudijskog zvižduka u Humskoj. Na papiru je prognozirano da će Radnik voditi na poluvremenu, ali da će Partizan stići do pobede – što se i desilo.

Tako je i ovaj igrač na uloženih 50 dinara, dobio fenomenalnih 50 dinara jer je kladionica dala kvotu jedan verovatno delo autora koji je želeo da aludira na ‘očekivanost’ preokreta crno-belih.

Ova fotografija je veoma brzo postala popularna iako se veoma izvesno radi o montaži ili politici kladionice o uplaćivanju neposredno pred početak utakmice.

0
0

4 Komentara

  1. kladionicar sam godinama,uz to navijac Crvene zvezde ,ali je ocigledno fotomontaza,jer u Vranju,odakle sam inace,najmanja uplata u svim kladionocama na singl mec iznosi 100din,pa nije mi jasno kako su mu uopste uplatili singl mec za 50 dinara.

    0
    0
    Odgovori
  2. Kakva montaza, igrac samo nije obratio paznju na kvotu. Sramota je za nas fudbal sta se radi. Nemq potrebe da prilazem dokaz da nije fotom9ntaza a vi nemoj da blatite kladionice, nisu one crveni krst

    0
    0
    Odgovori
  3. pa ako je taj znao tačan rezultat, što mangup ne uplati bar 500 dinara a ne 50 dinara…
    uostalom skidao sam barsu, bayern, ajax 1-2 ili 2-1 (više se i ne sjećam) i tada kada bih „singlao“ uplatio bih mizernu cifru a ne kojekakve hiljadarke…
    odnosno moje mišljenje ovo je samo „patkica“ ili loša montaža brojevi ispod „tip“ i „kvota“ nisu baš u idealnom položaju… 😉

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter