0
Evrobasket 2022

FOTO: STARSPORT

OVO JE SJAJNO: Do okupljanja reprezentacije ima još dosta, ali Nedović javlja da su oni već ‘okupljeni’ (FOTO)

Objavljeno: 09.04.17 u 14:29

Sezona nekadašnjeg beka Crvene zvezde i Golden Stejta nakon ide uzlaznom putanjom.

Jedan od najzaslužnijih za titulu Evrokupa u Malagi jeste Nemanja Nedović koji se polako okreće reprezentativnim obavezama.

Iako ima još dosta vremena do okupljanja izabranika Aleksandra Đorđevića, kamoli Evropskog prvenstva, među košarkašima koji očekuju poziv vlada uzbuđenje. To je potvrdio i Nedović koji je otkrio da se saigračima iz reprezentacije redovno čuje i da se već kuju planovi za ovo leto.

– Približava se jul i okupljanje reprezentacije. Euforija je počela da raste! Čujem se sa saigracima koji bi trebalo da budu u timu, pričamo o Evropskom prvenstvu, ali euforija će u junu biti na vrhuncu. Naša ambicija ne dolazi u pitanje. Idemo na zlato, kao i na svakom takmičenju na kojem učestvujemo. Svi u ekipi delimo to mišljenje i evo, ja sada zvanično kažem – ciljamo prvo mesto, rekao je Nedović za ‘Alo’.

Momak koji će siugrno dobiti poziv selektora Đorđevića jeste jedan od najboljih srpskih košarkaša – Nikola Jokić, o kojem je imao šta da kaže i osvajač Evrokupa:

– Pratim dešavanja u NBA ligi, ali manje nego prethodnih godina. Gledam Jokića i Bjelicu kada god mi obaveze dozvole. Šteta što se Bjelica povredio, a počeo je da igra dobro. Što se Jokića tiče, on za mene nije nikakvo iznenađenje, znam kako radi i drago mi je zbog uspeha koje niže, dodao je Nedović koji je nekada i sam nastupao u najjačoj ligi na svetu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter