0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

NOVI PLES: Srbin briljira i donosi pobede Rozenborgu

Objavljeno: 09.04.17 u 11:40

U derbiju kola bivši igrač Borca postigao gol i asistirao za tri boda.

Zna se da je Rozenborg zaštitni fudbalski znak u Norveškoj, a u novoj sezoni i on ima novu „zvezdu“, Milana Jevtovića (23).

Na poslednja tri meča Srbin je postigao dva gola, a sinoć je i asistirao za pobedu u derbiju protiv Moldea (2:1), pred krcatim tribinama stadiona „Lekendarl“.

– Sve je bilo predivno, a najvažnije je da imamo maksimalan učinak od devet bodova. Ova pobeda nad direktnim rivalom je dokaz naše moći, a novi gol je za mene plus i želim da nastavim sa dobrim igrama, kaže za HotSport Jevtović.

Norveška je bila prva stanica posle Borca iz Čačka, a sjajna sezona u Bodu kumovala je transferom u Rozenborg.

– Došao sam na velika vrata, ali je posle slabog starta sezone smenjen trener. Želeo sam da budem na sceni, a Rozenborg me je hteo po svaku cenu, zajednička priča je super krenula. Prija mi stil igre i nalazim se u velikom klubu.

O karijeri bivšeg igrača Borca brinu Ivan i Milan Dudić, bivši fudbaleri Crvene zvezde:

– Dogovor kuću gradi, do kraja avgusta sam ovde. Imam mnogo motiva da učinak bude na nivou, a videćemo posle pošto ću igrati i kvalifikacije za Ligu šampiona, zaključio je Jevtović.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter