3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

INICIJALNA KAPISLA: Posle ove situacije je Rad napao FSS, da li je bilo razloga? (VIDEO) (ANKETA)

Objavljeno: 09.04.17 u 23:30

Fudbalski klub Rad zatražio je ostavke čelnika FSS posle nedosuđenog penala protiv Crvene zvezde, a vi nam dajte sud da li su bili u pravu.

Pri rezultatu 0:1 za Crvenu zvezdu Rad je krenuo po izjednačenje i početkom drugog poluvremena desila se najspornija situacija na meču i to u kaznenom prostoru šampiona.

Napadač domaćih Lazar Milošev je okrenuo Aleksandra Lukovića i pao, smatrajući da je bio čist prekršaj Zvezdinog kapitena i to su tražili mnogi igrači Rada, ali je sudija Bojan Nikolić ostao nem.

(Izvor: youtube / Balkan Sport Uzivo)

Ne bi se o ovoj spornoj situaciji možda toliko i govorilo da ubrzo posle meča Rad nije izdao opširno saopštenje i pozvao čelnike Fudbalskog saveza Srbije da podnesu ostavke.

Ostaje pitanje da li je Rad bio u pravu, da li je sa razlogom napao čelnike FSS i da li bi taj penal, da je dosuđen, uticao na krajnji ishod meča i debakl ‘građevinara’.

Vi nam recite u anketi koja je pred vama.

Da li je bio penal za Rad protiv Crvene zvezde?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
0
0

3 Komentara

  1. Da je ovako bilo u Zvezdinom kaznenom, 10 hiljada posto bi svirao penal!To je ogromna,ogromna prednost Zvezde prema svim protivnicima u Srbiji., a penal za Partizan protiv nje…?Ma dajte, jednostavno to je nemoguce, moze mu lomiti pet nogu u kaznenom! Ovaj sampionat se igra sa apsolunim predumisljajem, da Zvezda mora biti sampion! Po svaku cenu, nema te stvari koja se nece iskoristiti za taj cilj! Sta da se radi, ocaj i tuga. A Zvezda igra dobro, i nesreca je sto joj pomazu kad je kriticno. Da je sviran penal protiv Rada, ko zna sta bi bilo. NAkon ovakve arbitraze jednostavno, Radov momci su se predali. Sta vele, „ma, hbte se, eto vam, gonite se u….!“
    A kad igra protiv direktnog suparnika za naslove, e tada nema obraza,priznaje se i gol iz auta Njoj ce se svirati i ono sto nije vidjeno, samo ako je u njenu korist.
    Ali, doci ce leto, vreme kupanja!

    0
    0
    Odgovori
  2. Није га недозвољено држао него га је ногом поткачио и зато је овај пао. Делија сам, али будимо реални. Чист прекршај.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter