1
Evroliga

FOTO: STARSPORT

SVODE SE BROJKE: U jednoj kategoriji je Teodosić neprikosnoven u Evroligi, u drugoj Zvezdin Amerikanac (FOTO)

Objavljeno: 08.04.17 u 22:44

Juče su odigrane poslednje utakmice ligaškog dela evropskog takmičenja.
Što se statističkih podataka tiče, u jednom odeljku je suvereno na prvom mestu Miloš Teodosić.

Naravno, to su asistencije zbog kojih je srpski organizator igre zaludeo sve od Valjeva do NBA lige. Tokom ligaškog dela je Teodosić u proseku asistirao 7,2 puta, dok je sa 6 asistencija iza njega Vasilis Spanulis.

Najbolji ‘kradljivac’ Evrolige jeste Čarls Dženkins, on je po meču oduzimao svom rivalu posed 2,1 put, dok je na toj listi i Branko Lazić sa 1,4.

FOTO: STARSPORT

Teodosića ima i među liderima što se tiče indeksa korisnosti i poena, na obe liste je peti. Prosečan indeks mu je 17,5, dok je poena u proseku postizao 16,1.

Najbolji skakač i bloker je Ekpe Judo, sa 7,7 uhvaćenih lopti pod obučima i 2,1 rampe, a peti skakač je Ognjen Kuzmić koji je ima ravno sedam skokova po utakmici.

0
0

1 Komentara

  1. Kava sezona evrolige za Zvezdu, toliko podviga, toliko emocija…pomalo nepravde i sportske nesreće…sve će nam se to vratiti naredne sezone, kad cemo biti jos bolji i jaci…i necemo da gledamo u tudje dvoriste, nama ne treba nicija pomoc, ni sudija ni usranog brata iz Grcke….samo Zvezda, SAMA PROTIV SVIH….ZGAZI IH SVE ZVEZDO.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter