0
Fudbal

SUPERLIGA KINE: Piksijevi heroji pali u poslednjoj sekundi protiv apsolutnih šampiona u gradskom derbiju (VIDEO)

Objavljeno: 08.04.17 u 15:47

U velikom gradskom derbiju Superlige Kine Gvangžu Evergrande igrao je 2:2 sa Gvangžu R&F našeg Dragana Stojkovića Piksija.

Kakav je to bio meč u derbiju ‘Zida’ kako ga Kinezi zovu. Višestruki šampion Kine i najbogatiji klub koji sa klupe predvodi Felipe Skolari Gvangžu Evergrande poveo je golom Alana u 9. minutu na asistenciju Ženg Žia. Četa Dragana Stojkovića Piksija izjednačila je preko penala i Zahavija u 42. minutu, a srpski trener ovu situaciju nije mogao da gleda.

Pravi šok dogodio se u 65. minutu kada je Brazilac Renatinjo pogodio iz slobodnog udarca baš u stilu Piksija ‘kiflom’. Ipak, Evergrande se ponovo izvukao. Igrao se 91. minut kada je Žang Linpeng centrirao i pogodio reprezentativca Gao Lina za 2:2. Ekipa Dragana Stojkovića Piksija ipak ostaje lider šampionata sa deset osvojenih bodova.

U drugom derbiju dana Hebei je kod kuće bio bolji od Šangaj Šenhue 4:2. Poveli su gosti golom Guarina u 12.minutu. Aloisio je izjednačio samo dva minuta kasnije. Potom je u 28. minutu Hebei u vođstvo doveo Ji Hongobo, a Aloisio drugim golom na asistenciju Lavecija doneo ogromnih 3;1. Šenhua se ponovo vratila u igru u 48. minutu kada je Tevez asistirao do Morena. Ipak, pobedu Hebeiju doneo je Gao samo 60 sekundi kasnije – 4:2.


 

[stextbox id=“hotsport_text_box“]Superliga Kine, 4. kolo

Petak:

Điangsu Suning – Čongkving 1:2
Peking Sinobo Guan – Henan  1:0
Šangaj SIPG – Šandong  2:1

Subota:

Guižu Žičeng – Tjanđin Teda 0:0
Guangžu Evergrande  – Guangžu R&F 2:2
Hebei – Šangaj Šenhua 4:2

Nedelja:

9.30 Čangčun – Liaoning
13.35 Tjanđin Kvanđian – Janbijan[/stextbox]

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter