0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

MUSA PRED ZVEZDU: Da li je talentovani Bosanac ovim ‘pecnuo’ crveno-bele? (FOTO)

Objavljeno: 08.04.17 u 00:36

Intervju nije mogao da protekne bez pitanja o novom selektoru Bosne i Hercegovine.
Cedevita i Crvena zvezda će ukrstiti koplja u finalu ABA lige, mestu odakle će pobednik ići u Evroligu.

Džanan Musa je jedan od najzaslužnijih za plasman tima iz Zagreba u finale. Kada se najbolji igrač Cedevite, Boutrajt, povredio, u vatru je bačen talentovani košarkaš koji je odgovorio sa tri vezane trojke i ukupno 16 poena.

– To je valjda normalno kad date sve od sebe i pomognete timu da ode u finale na taj način. To je moj posao i u svakom trenutku sam maksimalno u njemu. Očekuje nas jedna veoma teška serija. Zvezda je odličan tim koji ima kontinuitet. Pritisak postoji s obje strane i sigurno da će biti vrlo zanimljivo, kazao je Musa za ‘Klix.ba’.

Neizbežno pitanje je bilo angažman Duška Vujoševića za selektora Bosne i Hercegovine, reprezentacije čiji je Musa budući lider:

– Već sam napominjao da je Duško Vujošević najbolja opcija koja nam se mogla desiti. Trener kod kojeg sve ima svoje mjesto. Zadovoljstvo je biti dio njegovog tima i tu smo da pokušamo sprovesti sve što od nas bude zahtijevao. Rano je govoriti o stvarima koje mi predstoje. Te opcije iznosi moj menadžer. Jedno je sigurno, a to je da je planiran izlazak na NBA draft 2018. godine, zaključio je Džanan Musa.

Foto: KSS
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter