0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

LETO ODLUKE ZA NEDOVIĆA: Velikani ga drže na oku, Delije se nadaju da bi kineski milioni mogli da ga vrate u Beograd

Objavljeno: 08.04.17 u 17:20

Iza našeg reprezentativca za sada je sjajna sezona u Unikahi, koja je krunisana evropskim trofejom i obežbeđivanjem plasmana u Evroligu za narednu sezonu.

Nemanja Nedović je jedan od najzaslužnijih za to što će se tim iz Malage naredne sezone vratiti u najelitnije evropsko takmičenje, a njegove partije nisu prošle neopaženo od strane najvećih klubova „Starog kontinenta“.

Srpski bek ima ugovor sa Unikahom do 2018. godine, u kojem doduše postoji i izlazna klauzula sa fiksnim obeštećenjem, ali možda bi novonastala situacija i plasman u Evroligu mogla da natera Nedovića da ostane u Andaluziji i predvodi ih u eliti u narednoj sezoni.

Navijači Unikahe su već iskazali svoje mišljenje zatraživši od našeg beka da ostane i naredne sezone, za sada je izgleda i on srećan i zadovoljan u Malagi ali ipak postoji velika mogućnost da na leto promeni sredinu.

Nakon posete Nebojše Čovića Kini, gde je dogovorena idređena saradnja između Kineza i creno-belih, rodila se nada navijača Zvezde da bi pred narednu sezonu njihov klub mogao da napravi neki ozbiljniji projekat.

Delije se nadaju da bi u narednoj sezoni u kojoj će Beograd biti domaćin finalnog turnira Evroge, njihov klub mogao da uđe sa znatno većim abicijama da na njemu i učestvuje, uz određena sponzorstva sa dalekog istoka.

Svakako da im na ruku ide i Nedovićeva privrženost klubu, koji nije želeo da napusti ni kada je bio u najtežoj situaciji, ali izlišno je govoriti da je za sada sve ovo na „dugačkokm štapu“ ma kolikko to sve lepo zvučalo pristalicama crveno-belih.

Ono što e sigurno predsotjećeg leta biće velika potražnja za našim reprezentativcem, a šta će tada odlučiti verujemo da ni on trenutno ne može sa sigurnošću da kaže.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter