0
Dejvis kup

FOTO: STARSPORT

DEJVIS KUP: Zimonjić i Viktor završili posao, Srbija u polufinalu!

Objavljeno: 08.04.17 u 19:28

Dejvis kup reprezentacija Srbije eliminisala je Španiju u četvrtfinalu, došavši već nakon dubla do nedostižnih 3:0. Za finale sa Francuzima.

Naš par koji su činili Nenad Zimonjić i Viktor Troicki uspešno je završio posao i posle velike borbe, u pet setova savladao španski dubl, Marka Lopesa i Pabla Karenja Bustu sa 4:6, 7:6 (7-4), 6:0, 4:6, 6:2.

Uprkos nervoznom početku gde naš tandem nikako nije mogao da pronađe svoju igru, te je poražen u prvom setu u nastvak je doneo ipak bolju igru srpskog dubla.

Drgui set dobijen je nakon velike drame i taj-breja a na krilima odlične završnice ovog seta usledila je furiozna igra u trećem koji je dobijen bez izgubljenog gema.

Španci ipak nisu imali nameru tek tako da se predaju, već su našli snage da meč uvedu i u peti set u kojem ipak nisu imali šanse protiv srpskog dubla.

Ovom poedom Dejvis kup reprezentacija Srbije obezbedila je plasman u polufinale, u kome će gstovati Francuskoj koja je eliminisala Veliku Britaniju. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter