1
Dejvis kup

SPORT NA TV: Danas je sve drugo nebitno, svi će gledati meč u Istanbulu gde igra Zvezda

Objavljeno: 07.04.17 u 08:55

Bogat sportski program je pred nama, ali jasno je da je jedan meč danas u fokusu cele Srbije, a igra se u Istanbulu od 19 časova.

Biti ili ne biti. Bitka za Top 8 fazu odigraće sve večeras u Istanbulu. Darušafaka i Crvena zvezda odmeriće snage i u direktnom duelu odlučiti ko ide dalje, da li skupa četa Dejvida Blata ili hrabra vojska Dejana Radonjića. Odgovor ćemo dobiti nešto pre 21 čas, a oslabljen je samo naš šampion koji ne može da računa na povređenog plejmejkera i vođu ovog tima Stefana Jovića. Sa druge strane Turci su predvođeni koš-mašinom Bredom Vonamejkerom. Nema sumnje da će ‘crveno-beli deo Srbije’ večeras biti uz Crvenu zvezdu. Prenos je na Sport klubu jedan.

Sport klub nam pruža i duel Real Madrida i Anadolu Efesa koji bi mogao da donese promene u konačnom izgledu tabele. Na istim kanalima danas je tu tenis, ali i treninzi Moto GP šampionata.

RTS je danas u znaku tenisa i dvoboja Dejvis kupa između Srbije i Španije. Prvi od 15 časova na teren izlazi Novak Đoković, a potom i Viktor Troicki. Nadamo se da naš tim može do polufinala nezvaničnog prvenstva sveta.

Kada je Arena sport u pitanju i tu nas čeka mnoštvo prenosa. Dominra fudbal, belgijski i francuski. Arena sport jedan nam pruža duel Župler lige plej-ofa između Ostendea i Varagema, a ‘trojka’ derbi Francuske Lil – Nica. Četvrti kanal prenosi duel KLS lige Metalac – Tamiš, a odmah potom fudbalski meč Hardeca i Viktorije Plzen.

Evo šta vas tačno danas sve čeka na ‘malim ekranima’:

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter