1
Evroliga

FOTO: STARSPORT

DEJAN RADONJIĆ: Izuzetno sam zadovoljan svim onim što smo prikazali (FOTO)

Objavljeno: 07.04.17 u 23:00

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je izuzetno ponosan svime što je njegova ekipa uradila u Evroligi ove sezone i ocenio da fokus tima mora odmah da se prebaci na finale Jadranske lige.

– Na kraju Evrolige, sumirajući sve što smo uradili kroz 30 kola, izuzetno sam zadovoljan svim onim što smo prikazali u novom formatu takmičenja koju je na našem primeru pokazao svu svoju specifičnost. Sa 16 pobeda, a mislilo se da će biti potrebno mnogo manje, nismo u plej-ofu. Na sve to, treba istaći ogromne napore kojima smo sve vreme bili izloženi. Ali, i pored njih smo na svakom meču dali maksimum i otišli daleko preko očekivanog, rekao je Radonjić za sajt kluba.

Zvezda je večeras izgubila od Darušafake u Istanbul meč 30. kola i tako ostala bez četvrtfinala sa 16 pobeda. Već u ponedeljak počinje finalna serija Jadranske lige, u kojoj branilac trofeja igra protiv Cedevite.

– Iako smo pre samo dva dana igrali mnogo važan meč protiv Budućnosti, potrebno je, po ko zna koji put, ponoviti da istog trenutka moramo da prebacimo fokus na sledećeg protivnika. U ovom trenutku to je Cedevita u finalnoj seriji ABA lige koja će dati učesnika Evrolige naredne sezone. Zato je u ovom trenutku od elementarnog značaja da pokažemo snagu i zajedništvo. Siguran sam da će naši navijači, kao i svakoga puta, prepoznati važnost momenta u kome se nalazimo. A sada je to veoma lako, dodao je strateg Zvezde.

FOTO: STARSPORT
0
0

1 Komentara

  1. ZA OGROMAN novac koji ste DOBILI od bankomata koji zbog vas radi 3 smene, MALO, veoma MALO je uradjeno sa tvoje i coksove strane za glavnog finansijera vam i za njegovu projekciju u EU, kao i ostatka malih ‘organa’, CAK ni medju 8 niste usli sa ogromnim i najvecim budzetom ikada, bar sto se prostora ex Yu tice, a i dobrog dela Evrope, BRUKA STE SRBIJE, BILI, BICETE i OSTACETE ZAUVEKKK-UGASENIIII MALI KOMSIJA SAMPIONA EVROPE KKP .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter