4
Košarka

FOTO: STARSPORT

STIGAO EKSPRESAN ODGOVOR: Vujošević oštro odbrusio sinu Milorada Dodika! (FOTO)

Objavljeno: 06.04.17 u 14:11

Nastavlja se rasprava između generalnog menadžera Igokee Igora Dodika i Duška Vujoševića, a novi odgovor dao je trofejni stručnjak.

Po izboru na mesto selektora Bosne i Hercegovine, Duško Vujošević oglasio se pismom u kom je objasnio zašto je odabrao baš takvu odluku.

– Bosna i Hercegovina na geografskoj karti ima oblik srca. A srce toga srca je grad Sarajevo. Uvijek sam s radošću dolazio u taj grad, i kada sam vodio utakmice, i kada nisam. A Sarajevo je, po mnogo čemu, bilo jedan od najljepših gradova za ljudske susrete u Jugoslaviji. Jedinstvenoj i lijepoj zemlji u kojoj sam se rodio i čiji nestanak je za mene veoma bolan – istakao je Vujošević.

Sin predsednika Republike Srpske i generalni menadžer Igokee, Igor Dodik, izrazio je veliko nezadovoljstvo dovođenjem Vujoševića za selektora BiH. To je istakao u svom tvitu posvećenom bivšem treneru Partizana:

Vujoševiću, hvala ti na emotivnom pismu i uživaj u Sarajevu, okrnjenom srcu državne zajednice ‘BiH’ – poručio je Dodik.

Sada je stigao novi odgovor Vujoševića, upućen direktno Igoru Dodiku. Definitivno mu nije ostao dužan.

– Duže sam na ovoj kugli zemaljskoj od tog momka. Već sam u mom pismu rekao da na političke komentare i prozivanja neću da odgovaram. U Sarajevu ne predstavljam nikoga do sebe, dolazim u dobrim namerama da radim svoj posao. Da ima više ljudi s takvim namerama, mislim da bi nam bilo mnogo bolje. Valjda je svima stalo da se stvari normalizuju. Svuda idem čista obraza i ruku, a ako neko ne može, neka razmisli i upita se zašto je to tako – izjavio je Vujošević za ‘Kurir’.

0
0

4 Komentara

  1. Koga zanima propali trener Vujosfvic. Da je imao gdje ne bi dósao u „truhlu“ BH.BRAVO IGORE, BEZ OBZIRA CIJI SI SIN. LJIGAVAC POPUT VUJOSEVICA NE ZASLUZUJE DA SE UOPSTE SPOMINJE.

    0
    0
    Odgovori
  2. Koga zanima propali trener, da je imao igdje da radi, ne bi dosao u truhlu Bosnu. Čim su poceli da ga tamo hvale, nama treba da bude jasno o kome se radi. Ovaj mladi momak, bez obzira čiji je sin, apsolutnó je u pravu. Neka Vujosevic pjeva hvalospjevke gradu u kome fali nas 150 000. Prvi put kada ne uradi kako se očekuje od njega, pokazacemu to srce put ka Beogradu ili BL, samo ne znam kóme če še tada dodvoravati. Sa ovakvim ljigavčima, koji služe za jednokratnu upotrebu ne treba imati posla.

    0
    0
    Odgovori
  3. Jbg. Dule, mnogi su se ogresili i ‘uprljali’ obraz-djon, na nasu zalost iz Srb. se odvija veliki egzodus i odliv ‘mozgova’, cestitih, casnih i postenih Srba zbog prevrtaca, preletaca i dom. izdajnika, ALI, …PARTIZAN I SRBIJA ZAUVEK U SRCU !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter