2
Domaći fudbal

OVO SE NE PAMTI: Ko može više da napadne sudiju Simovića zbog grešaka, trener Mladosti već jeste (VIDEO)

Objavljeno: 05.04.17 u 21:44

Još dugo će se pričati o ovom četvrtfinalnom duelu koji se odigrao na stadionu ‘Rajko Mitić’.
Crvena zvezda je sa 4:2 porazila Mladost, a na meču su viđena dva penala i jedan crveni karton.

Dvaput je tokom prvog poluvremena sudijskom pištaljkom bila prekidana opasna situacija koju je stvarala gostujuća ekipa, mada nije postojao ofsajd. A potom, posle drugog pogotka Zvezde u drugom poluvremenu, zbog protesta je crveni karton, odnosno drugi žuti, zaradio Nikola Andrić, asistent kod gola iz prvog poluvremena.

Onda nekoliko veoma burnih minuta, prvo je Frimpong oborio Bojovića u kaznenom zvezde što sudija Novak Simović nije okarakterisao kao faul, da bi već u narednom napadu pokazao na belu tačku.

A onda, još jedna diskutabilna situacija, sudija Simović ovoga puta svira penal za Mladost iako je procenio da je prilikom boksovanja, u prostoru gde je golman ‘svetinja’, Filip Manojlović napravio jedanaesterac.

Burno je nakon meča reagovai Neško Milovanović koji nije želeo da daje izjave, ali se ipak predomislio i rekao:

– Moram priznati da sam razmišljao da li da dajem izjavu posle utakmice ili da ćutim, jer i ćutanje govori nešto. Na startu drugog poluvremena primamo gol iz svoje greške i onda na scenu stupa Elvis Prisli i rešava utakmicu!

Bilo kako bilo, sami procenite da li se radi o regularnim situacijama:

(Izvor: YouTube/Magic Moment)

0
0

2 Komentara

  1. Sudije vise nemajy dilemu ,Zvezda nemoze da izgubi i tacka. Koja je to smejurija ,kome uopste treba takva titula i kup.

    0
    0
    Odgovori
    • Bitno je da PFC daje gol iz indirekta kroz noge zivom zidu. Regularnost na nivou. Da je pravde i partizan i zvezda izbace u zonsku ligu…kad je mogao juventus i celtic onda moze i ova nasa boranija.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter