0
Evrobasket 2022

Foto: STARSPORT

OVO NAM IDE U PRILOG: Najveći rivali ‘Orlova’ suočeni sa otkazima nosilaca pred Eurobasket!

Objavljeno: 05.04.17 u 17:30

Mnogštvo reprezentacija suočeno je sa odustajanjem najvažnijih igrača od nastupa na predstojećem Evropskom prvenstvu. Svakog dana lista otkaza sve veća.

Nakon što je juče saopšteno da reprezentacija Francuske neće moći da računa na Nikolasa Batuma, danas se pojavila informacija da je još jedna NBA zvezda neizvesna za naredni šampionat „Starog kontinenta“.

Saigrač našeg Nikole Jokića iz Denvera, Danilo Galinari, je u razgovoru za italijansku „Gazetu delo Sport“ otkrio da se još lomi oko toga da li će nastupati za „Azure“ na narednom Eurobasketu.

-Ovo nije momenat kada ću odlučiti da li ću igrati za Italiju ili ne. Razmisliću o tome kasnije, kada budem smiren i kada budem mogao da se posvetim toj odluci. Ukoliko mi telo bude dozvolilo, biću na Evrobasketu. Uvek je lepo igrati za reprezentaciju, ali sada imam sumnju u to. Ne bih mogao u ovom momentu da donesem odluku. Razgovarao sam o tome i sa selektorom Mesinom i on mi je rekao da će sačekati moju konačnu odluku.- rekao je Galinari.

Takođe od ranije je poznato da za Španiju neće nastupiti veteran Felipe Rejes, ali to za „crvenu furuju“ sigurno neće biti toliki gubitak koliko je izostanak Batuma za „trikolore“, odnosno Galinarija za Italiju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter