0
Evrokup

EVROKUP: Nedović heroj Malage, povređen odveo Unikahu u Evroligu (VIDEO)

Objavljeno: 05.04.17 u 22:40

Srpski igrač nije imao najbolji učinak, ali je u bitnim momentima odličnim potezima prelomio meč.

Iako se u Evroligi još uvek igra početna faza, imamo šampiona Evrokupa – Unikahu.

I to na kakav način je tim iz Malage došao do pobede, velikim preokretom u poslednjem kvartalu. Valensija je vodila tokom celog meča, u trećem kvartalu je dodatno povećala razliku i bila veoma blizu trijumfa.

Onda je došlo završnih 10 minuta u kojima su momci Đoana Plaze ‘zatvorili reket’ i dopustili samo četiri poena Valensiji. Pritom su na drugoj strani uspeli da nadoknade zaostatak od 11 poena koji su imali kada su ušli u završnu četvrtinu i dođu do veoma bitnog trofeja koji će im obezbediti igranje u Evroligi sledeće sezone.

Alberto Dijaz je imao 12 poena u Unikahi, pratili su ga Smit sa 10, Bruks i Dijez sa devet, Omić sa osam, a Nemanja Nedović je meč završio sa šest poena, četiri asistencije i dva skoka, iako je odradio samo jedan trening pred današnje finale. Na drugoj strani je bio najbolji Bojan Dubljević sa 16 poena.

(Izvor: YouTube/Alessandro Luigi Maggi)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter