0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

PREPOZNAJETE LI GA: Bivši košarkaš Zvezde u centru pažnje na NCAA finalu (VIDEO)

Objavljeno: 04.04.17 u 12:31

Tokom sinoćnjeg finale NCAA završnog turnira takozvanog „Martovskog ludila“, između Severne Karoline i Gonazage u krupnom kadru imali smo jedno ovdašnjoj javnosti poznato lice. Doduše malo izmenjeno.

Bivši košarkaš Crvene zvezde, Adam Morison, prisustvovao je finalu u kojem je njegov nekadašnji univezitet „Gozaga“ poražen od Sverne Karoline, a u jednom trenutku kamere su ga uhvatile u krupnom planu.

Tokom igračke karijere Morisona su pratile mnoge loše glasine. Jednom prilikom njegov bivši saigrač Džared Dadli optužio ga je da se jako retko kupa, te zato nesnosno smrdi, dok su kružile i glasine da u svojoj kući ima bunker za slučaj apokalipse.

Tokom boravka u Beogradu često je dolazio do konflikta između njega i Svetislava Pešića, koji se iščuđavao igračevom žvakanju duvana.

Morison je nekada proglašavan za velikog talenta, pa je čak bio i treći pik na draftu 2006. godine i to ispred igrača kao što su Rudi Gej, Kajl Lauri, Režon Rondo, Brendon Roj

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter