0
Evropske lige

KAKVA GOLČINA, I TO BAJERNU: Volejčina i po hrvatskog napadača, nesuđenog pojačanja Zvezde! (VIDEO)

Objavljeno: 04.04.17 u 20:40

Igrači Hofenhajma gotovo u svakom kolu Bundeslige prave poteze za divljenje, a izuzetak nije bio ni večeras, kada im je gost veliki Bajern Minhen.

Mnogi su smatrali da je Hofenhajm jedina ekipa koja može da ugrozi Bajern u ovom momentu u Bundesligi i upravo se do dešava u prvom poluvremenu meča 27. kola.

Hrvatski napadač Andrej Kramarić nastavio je svoju fantastičnu golgetersku seriju i protiv najboljeg nemačkog tima, i to na kakav način.

Jednu odbijenu loptu prihvatio je na sjajan način i ujedno se namestio na volej i odapeo pravu ‘bombu’ ka golu Svena Ulriha, zamenika Manuela Nojera. Fudbalskim rečnikom, bukvalno ga je ‘probušio’.

(Izvor: youtube / Fútbol en Vivo)

Inače, Andrej Kramarić bio je pre par godina nadomak dolaska u Crvenu zvezdu, ali se taj transfer nije desio. Zato sada 25-godišnji Hrvat na fascinantan način trese mreže jednom od najboljih svetskih klubova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter