1
AdmiralBet ABA Liga

JAVIO SE TODORIĆ: Imali smo najmanji budžet u poslednjih 20 godina, daleko manji od Cedevite (FOTO)

Objavljeno: 04.04.17 u 00:30

Član Upravnog odbora crno-belih je komentarisao urađeno do sada u sezoni.

Čini se da je uprava Partizana zadovoljna, radi se na finansijskoj konsolidaciji, a da pritom nije propuštena do sada nijedna zavrršnica.

Jedino je senku na ovu sezonu bacilo učešće u FIBA Ligi šampiona gde tim iz Humske nije otišao dalje od grupne faze.

– Prilikom selektiranja tima prošlog leta, napravili smo plan u kom je bila želja da odemo korak više u odnosu na prethodnu sezonu. Ako analiziramo učinak do sada, mislim da smo to i uradili, otpočeo je Dragan Todorić.

U Kupu Radivoja Koraća je Partizan učešće završio u finalu, kao i prošle godine, dok je ove otišao korak dalje u ABA ligi plasmanom u polufinale gde je u trećem meču izgubio od Cedevite.

– Nastavili smo finansijsku konsolidaciju kluba koji je pre godinu i sedam meseci bio pred gašenjem. Angažovali smo igrače koje shodno njihovim kvalitetima možemo da platimo. Sa budžetom najmanjim u više od 20 godina, uspevamo i da servisiramo dugove odranije koji stižu na naplatu. Imali smo šansu, ali na kraju pobedio je tim koji ima daleko veći budžet od nas. Čestitam im na zasluženom plasmanu u finale. Mislim da žal ostaje, pre svega, zbog toga što smo u finišu ligaškog dela izgubili drugu poziciju i tako prednost domaćeg terena, koji se pokazao kao ključan u polufinalnoj seriji, zaključio je Todorić.

FOTO: Instagram / Partizanbc
0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter