0
Domaći fudbal

FOTO: crvenazvezdafk.com

BOŽOVIĆ PRED ČETVRTFINALE KUPA: Trener Zvezde poziva na mobilizaciju, govorio i o navodnom sukobu njegovih igrača!

Objavljeno: 04.04.17 u 13:25

Fudbaleri Crvene zvezde dočekaće sutra u borbi za polufinale Kupa ekipu lučanske Mladosti a trener Miodrag Božović poziva na oprez pred ovaj meč.

Šef stručnog štaba Zvzede ističe da njegov tim mora maksimalno ozbiljno i skoncentrisano da pristupe ovom meču, te da ne sme da im se ponovi propusti iz prošle godine kada su eliminisani od Borca. Zvezda nije dugo imala duplu krunu i voleli bi smo da je osvojimo baš ove godine.- rekao je Božović.

On dodaje da kada su u pitanju ova dva rivala nema nikakvih nepoznanica, te da očekuje jednu tešku utakmicu.

Neško je dobar trener ali ne može da me iznenadi. Znamo dobro ekipu Mladosti, imaju oni svoje kvalitete a to su i pokazali kada su ovde remizirali sa nama (2:2). Najveća opasnost nam preti od Milosavljevića i Jankovića, a tu su i Bojović i Odita, dakle poseduju dobar napadački potencijal.- naveo je crnogorski stručnjak.

Novinare je naravno interesovalo i šta trener Zvezde ima da kaže o navodnom sukobu između Petkovića i Kange.

-Po nasim izvorima piše da su krali u samoposlugama- U svom stilu je odgovorio Božović i nastavio-  To su najobičnije gluposti. Ja sam video da su sa terena izašli zagrljeni ali mozda ga je tada Petko udario na kvarno.- šaljivo je zaključio Božović.

Sa stadiona ‘Rajko Mitić’ – Mirko Marković

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter