0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

PORUKA IZ PODGORICE: Budućnost u ‘strahu’ zbog Železnika?

Objavljeno: 03.04.17 u 12:51

Budućnost će pokušati sutra od 19 časova u Železniku da napravi veliko iznenađenje i plasira se u veliko finale ABA lige.

Naravno, Podgoričani su svensi da je Crvena zvezda favorit i da će biti jako teško pobediti crveno-bele u Beogradu.Ipak, trener crnogorskog tima Ilijas Zuros veruje da će njegovi učenici učiniti sve da naprave senzaciju.

– Pred nama je poslednja utakmica za plasman u finale, znamo da će biti teško. Verujem u svoj tim, bićemo konkurentni u Beogradu, ako budemo koncentrisani i borili se uradićemo pravi posao. Moramo da ispravimo malo stvari, igramo sa više energije u odnosu na prvi duel i izdignemo se iznad pritiska na i van terena – rekao je Zuros.

Džej Ar Rejnolds sa druge strane ima brigu više, a to je Železnik, jer kako kaže to je daleko manji teren od onoga u kom su Podgoričani navikli da igraju.

– Majstorica će biti žestoka. Želimo da budemo agresivni, igramo sa puno energije, budemo svi kao jedan… Biće drugačije jer se igra u Železniku, ali to ne bi trebalo da utiče na nas – istakao je Amerikanac.

Treća utakmica polufinalne serije plej-of između Crvene zvezde i Budućnosti igra se sutra od 19 sati u hali u Železniku.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter