0
Američki fudbal

NFL: ‘Seksi igrač u seksi timu’ – Piterson u poseti Pejtriotsima! (VIDEO)

Objavljeno: 03.04.17 u 17:59

Nju Ingland je dolaskom Brendina Kuksa najavio da će, pored Edelmana, Amendole i Gronkovskog, imati još jednog fantastično oružje u napadu pasom, ali je pitanje bilo šta će biti u igri po zemlji. Do danas…

Naslovi u medijima širom sveta koji prati američki fudbal su manje – više identični, „seksi igrač stiže u posetu seksi timu“.

Drugim rečima, Tom Brejdi bi uskoro kao ispomoć mogao da dobije Adrijana Pitersona.

Iako će mnoge začuditi zašto bi Pejtriotsi odlučili da dovedu Pitersona u situaciji kada mogu da priušte da draftuju mladog igrača, čini se da je jedan od najboljih raning bekova u istoriji ove igre, uprkos godinama, jedan od onih koji bi sistemu Bila Beličika savršeno „legli“, ponajviše zato što Beličik nije trener koji se previše oslanja na igru trčanjem, pa bi Piterson imao priliku da pod znatno manjim opterećenjem bude „X faktor“ naredne sezone i Petse definitivno pretvori u mašinu za mlevenje protivnika.

Naravno, postoji mogućnost da se sve to kontraproduktivno odrazi na tim, pošto je pitanje da li svlačionica može da istrpi veličine poput Brejdija, Gronkovskog i Pitersona, i koliko bi AP dopustio da bude „druga violina“, nakon što je praktično čitavu karijeru u Minesoti bio igrač oko kog se, kada nije bio povređen ili suspendovan, gradila čitava franšiza.

Da li će doći do dogovora još uvek nije poznato, ali nema sumnje da će, ukoliko zaigra za ekipu iz Bostona, Piterson biti u verovanto najboljoj prilici u dosadašnjoj karijeri da se domogne jedine stvari koja mu nedostaje da karijeru okonča kao nenadmašan – titule šampiona.

(Youtube/PURPLE MOSS FILMS)

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter