0
Domaći fudbal

FOTO: Radomir Jovanović

KOJIĆ O INCIDENTU: Reakcija nastala iz afekta

Objavljeno: 03.04.17 u 15:44

Fudbaleri Partizana slavili su na Čairu rezultatom 2:0,  čime pred plej-of uspešno održavaju korak sa vodećom Crvenom zvezdom. U Nišu je viđena čvrsta i tvrda utakmica, a nije manjkalo ni varnica među igračima.

Igrao se 86. minut kada je nekadašnji fudbaler Partizana Nemanja Kojić oštro reagovao na promenu sudijske odluke. Kako Kojić objašnjava za Hotsport, pogodilo ga je to što je jedan od delilaca pravde na meču rekao da je faul bio očigledan za Nišlije, a drugi je nakon toga promenio odluku.

–  Nije mi problem kada sudija ne svira očigledan faul, ali je problem kada mi sudija u lice kaže da sam ja udario protivnika, a ja već dva dana ne mogu da hodam i idem na terapije kao posledica tog udarca. Sve to što se dešava na terenu, dešava se u žaru borbe, moje reči proističu iz afekta, a ne želje da nekoga uvredim. Još jednom, čestitam Partizanu na pobedi, rekao je Kojić za Hotsport

Video: Youtube/AM Video7S

Pripremio: Aleksandar Ilić

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter