0
Evroliga

FOTO:STARSPORT

KAKO ĆE SE OVO DOPASTI DELIJAMA: Javio se Blat pred meč sezone, pominjao Zvezdu, a i sudije (FOTO)

Objavljeno: 03.04.17 u 10:51

Juče je turski tim odigrao poslednji duel pred dolazak Crvene zvezde.

Darušafaka je savladala Istanbul sa 94:93 u utakmici koja je lako mogla da pripadne i rivalu.

Meč je išao u tom smeru da tim Dejvida Blata ne pobedi, pogotovo kada je domaćin imao čak 21 poen razlike, ali je usleddio povratak Darušafake zbog kojeg je taj tim uspeo da stigne do nove pobede u ovoj sezoni.

Kako je strateg pobedničkog tima rekao, osnovni problemi jesu Zvezda i sudije. Odnosno, to što su njegovi momci već mislima u duelu sa šampionom Jadrana, a i kriterijum sudija koji je bio naklonjen Istanbulu.

– Igrali smo čudesno u drugom poluvremenu, u prvom nismo znali šta radimo, nismo našli pravi ritam. Razlika je narasla do 20 poena i zaista ne volim ovakve situacije, treba naći izlaz iz toga. Utakmica koja nas čeka u petak je bila u našim glavama. Ovo je bila priprema, ni suđenje nam nije bilo prikladno, pa smo morali da se prilagodimo kriterijumu, izjavio je bivši trener Klivlend Kavalirsa.

Darušafaka će u petak od 19 časova dočekati Zvezdu, a jedno preostalo mesto u ‘top 8’ fazi Evrolige će prripasti pobedniku.

FOTO: STARSPORT
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter