0
Evropske lige

SVE OČI UPRTE KA ENGLESKOJ: Inter sprema transfer koji bi uzdrmao Italiju!

Objavljeno: 01.04.17 u 12:48

Dolaskom novih vlasnika u klub, „neroazuri“ više ne moraju da vode računa o novcu već mogu da biraju šta im je volja na fudbalskom tržištu. Ili skoro sve?

Osnova svakog uspešnog kluba je dobar trener, toga su svesni i u Interu pa žele da na to mesto po svaku cenu dovedu čoveka od autoriteta i struke, a baš  takav je Antonio Konte.

Bivši trener Juventusa već je u dva navrata odbijao milanski klub, ali ovoga puta će ponuda biti takva da će čak i on teško moći da joj odoli.

Kako prenosi „Gazeta delo Sport“ sportski direktor Intera Pjero Azilio i vodeći ljudi novog vlasnika kluba, Suning grupe, spremni su da bivšem italijanskom selektoru ponude blanko ček i budžet od vrtoglavih 200 miliona evra za pojačanja.

Važeći ugovor sa Čelsijem Konteu ističe 2019. godine a navodno pre produžetka saradnje italijanski stručnjak čeka da vidi hoće li mu Roman Aramovič uslišiti određene želje u vezi sa timom. 

Šta će biti od svega ovoga videćemo, ali izgleda da je sada sve ovo još daleko od realizacije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter