0
Fudbal

SUPERLIGA KINE: Fudbal ne igraju milioni, Hulk i Oskar nemoćni protiv Skolarijeve čete (VIDEO)

Objavljeno: 01.04.17 u 15:50

Najzanimljivi meč dana u okviru Superlige Kine odigrali su Gvangžu Evergrande i Šangaj, a tri boda ostala su na stadionu aktuelnog šampiona.

Dragan Stojković Piksi i njegov Gvangžu R&F zadržali su maksimalan učinak pa su čekali ishode preostala tri meča dana u Superligi Kine kako bi saznali hoće li biti usamljeni na prvom mestu ili će tu poziciju deliti.

Najveću pažnju privukao je duel između Gvangžu Evergrandea i Šangaj SIPG, koji u timu ima zvezde poput Hulka i Oskara, ali mu to nije previše pomoglo na ovom vrućem gostovanju.

Domaći tim, koji sa klupe predvodi Luis Felipe Skolari brzo je poveo sa 2:0 preko Ju Hančaoa u 11. i Alana u 24. minutu, ali su se gosti u drugom poluvremenu vratili preko Elkesona u 52. i Hulka u 69. minutu meča.

Usledio je paklen finiš u kom su oba tima mogla do pobede, ali je prevagu doneo jedanaesterac za domaćina koji je u gol pretvorio Gulart za 3:2.

(Izvor: youtube / FGoals HD)

U preostala dva meča videli smo identične rezultate i minimalne pobede na susretima Hebeija i Guižou Žičenga, kao i Tjanđina i Henana.

Gol odluke za Hebei postigao je Ernanes već u 25. minutu i to sa ‘bele tačke’, dok je Tjanđinu trijumf doneo Jiming u 21. minutu na asistenciju Alešandrea Pata.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter