0
Domaći fudbal

LEONARDO IMAO PORUKU KOJA ĆE NAVIJAČIMA UZBURKATI KRV: Grobari, da li ste spremni? (VIDEO)

Objavljeno: 01.04.17 u 22:58

Leonardo de Souza iz utakmice u utakmicu pokazuje da je jedan od najkvalitetnijih stranaca koji su nosili dres nekog srpskog tima, a o golu Radničkom iz Niša će se još dugo pričati.

U izjavi koju je dao zvaničnom sajtu Partizana, istakao je da je pobeda nad Radničkim bila veoma teška:

– Veoma teška utakmica za nas. Verovali smo da možemo da pobedimo, ali nije bilo lako posle mnoštva propuštenih šansi. Pao nam je kamen sa srca kada je Đurđević dao gol u 70. minutu, a onda još lepše kada smo pobedu zacementirali mojim lobom u nadoknadi vremena.

Ipak, dani odluke tek slede, a Brazilac je poslao veoma jaku poruku, koja bi trebalo da inspiriše navijače da se vrate na stadion u Humskoj:

– Zahvaljujem se i sjajnoj publici i Grobarima, koji su nas bodrili svih 90 minuta. Mnogo nam znači njihova podrška, posebno sada kada se sve zahuktava! Očekuju nas teške utakmice, borba na oba fronta i zato nam je potrebna još snažnija podrška sa tribina. Partizan ima niz od 24 utakmice bez poraza i sada treba da se stadion podigne na noge!

Dok razmišljate da li vredi, podsetite se najboljih poteza Leonarda od kad je stigao u Partizan:

(Youtube/Stanko Sport Videos)

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter