0
Domaći fudbal

FOTO: FK Radnik Surdulica

KRUNIĆ PRED BAČKU: Nezgodan protivnik u najnezgodnije vreme, neophodna nam je pomoć publike!

Objavljeno: 01.04.17 u 13:27

Radnik iz Surdulice danas očekuje vrlo teška utakmica u borbi za opstanak u eliti srpskog fudbala.

Surduličani će ovog popodneva na svom terenu odmeriti snage sa ekipom iz Bačke Palanke, koja je trenutno na jednoj poziciji više na tabeli.

Cilj koji ima Radnik ne odnosi se samo na pomak na tabeli, na osvajanje bodova na domaćem terenu, već i konačni prekid serije loših rezultata.

-Nama jesu neophodni bodovi, moramo se trgnuti sa iz ovog stanja, no moramo znati da i Bačka neće doći da nam lako prepusti bodove- kaže novi šef struke Radnika, Simo Krunić, koji će danas debitovati na klupi Radnika.

-Dolazi nam u goste ekipa za koju ja verujem da nikako neće ispasti iz Super lige. Analizirali smo njihove igre, gledali igre ne njihove rezultate i vidimo da imaju čvrstui dobru ekipu. Moramo dati i više od maksimuma, meni je prva utakmica i kao takva zasigurno će biti teška. Od igrača tražim kolektivnu i timsku igru danas, da se izbore za pobedu, i reći ću malo grubo, i da danas „poginu“ za klub- rekao je novi trener Surduličana.

Utakmica Radnik – Bačka igra se na Gradskom stadionu u Surdulici, početak u 17h. Za sve posetioce ulaz na stadion će biti besplatan.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter