0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

IZNENAĐENJE ZA SVE: Božovićev ‘trik’ za Spartak, kako li će danas izgledati Zvezdin napad? (SASTAVI)

Objavljeno: 01.04.17 u 15:12

Crvena zvezda i Spartak Ždrepčeva krv od 16 časova na stadionu ‘Rajko Mitić’ igraju meč 28. kola Superlige Srbije.

Crvena zvezda ima prvenstvo u svojim rukama, iako mnogi žele da je skinu sa ‘trona’, pre svih Partizan. Da bi to izbegli, potrebno je da dobijaju sve utakmice do kraja, a posebno važne su one na domaćem terenu.

Podsetimo, Spartak je jedan od retkih timova u Superligi koji je uspeo da ‘otkine’ bodove Crvenoj zvezdi, negde oko 18 časova ćemo saznati da li će to učiniti još jednom ove sezone.

Crvena zvezda će goste iz Subotice napasti sa jednim napadačem i to iznenađujućim za mnoge – Srđanom Vujaklijom. Ričmond Boaći je ostao na klupi, a iza u veznom redu će igrati Le Talek, Donald, Milić, Kanga i Plavšić, dok će u odbrani biti Petković, Frimpong, Aleksandar Luković i Ristić umesto Anđelkovića.

Sa druge strane, ruski trener na klupi Spartaka Andrej Černišov ima takođe određenih problema, ali će sa bivšim napadačem Crvene zvezde, Ognjenom Mudrinskim, pokušati da ugrozi šampiona.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Crvena zvezda – Spartak Ždrepčeva krv, 16 časova

28. kolo Superlige Srbije
Stadion: Rajko Mitić
Sudija: Dejan Santrač

CRVENA ZVEZDA: Manojlović – Petković, Frimpong, Aleks. Luković, Ristić – Le Talek, Donald, Milić, Kanga, Plavšić – Vujaklija.

SPARTAK: Ostojić – Stojković, Ćalasan, Radovanović, Krefl – Pantić, Nikolić, Ivanović, Jovović, Torbica – Mudrinski.

[/stextbox]

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter