0
Evropske lige

FOTO: Twitter, Irish Daily Star

PUEL PORUČIO TADIĆU: Pričaj na terenu, ne u medijima!

Objavljeno: 31.03.17 u 16:55

Srpski reprezentativac ne nalazi se u najboljim odnosima sa trenerom Sautemptona, Klodom Puelom, sa kojim poslednje vreme ulazi u javne rasprave.

Iako na reprezentativnom planu Dušanu Tadiću karijera cveta, to se nažalost ne može reći i za nastupe u klubu. Naš as se u poslednje vreme na nalazi baš u najprijateljskijim odnosima sa svojim trenerom Puelom, jer smatra da u poslednje vreme nema tretman kakav zaslužuje. 

Tadć se nedavno javno požalio da u poslednje vreme često ne završava utakmice na terenu, a vrlo brzo je usledio i odgovor trenera Sautemptona koji smatra da srpski fudbaler treba više da govori na terenu a manje u medijima.

– Svaki igrač ima pravo da bude nezadovoljan. Shvatam Tadića, ali mislim da je bolje da takve stvari rešavamo interno. Razgovarao sam sa njim i rekao sam mu da nije izabrao pravi put. Uvek je bolje da priča na terenu.- rekao je francuski stručnjak.

Dušan Tadić je tokom ove sezone 20 utakmica započeo starter, ali je svega četiri odigrao do samog kraja i to je glavni razlog nezadovoljstva našeg fudbalera.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter