0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

SRBIN ZALUDEO EVROPU: Red za Sergeja sve veći, u trku se uključio i španski velikan!

Objavljeno: 31.03.17 u 18:30

Mladi reprezentativac Srbije, Sergej Milinković-Savić, sjajnim partijama kako u dresu Lacija tako i nacionalnoj selekciji skrenuo je na sebe pažnju brojnih evropskih klubiva.

Neće biti lako Rimljanima da i posle ovog let u svojim redovima zadrže srpskog internacionalca, pošto su se mnogi klubovi nameračili da mladog ofanzivnog vezistu presele u svoje redove.

Poslednji u nizu klubova koji je zainteresovan za našeg Sergeja je španska Valensija, koja je tokom zime obezbbedila potpis još jednog člana sjajne generacije „Novozelanđana“, Nemanje Maksimovića.

Ipak „slepi miševi“ će u pokušaju da dovede Milinković-Savića imati ogrimnu konkurenciju u najbogatijim timovima Evrope, kao što su Mančester junajted, Liverpul, Arsenal, a tu je i zelja Lacija da našeg fudbalera zadrži u svojim redovima.

Prema nezvaničnim iformacijama „nebeskoplavi“ su spremni da na konto novog ugovora Sergeju ponude godišnju zaradu od 1,5 miliona evra, a tu bi navodno bila i klauzula koja bi mu onemogućila prelazak u neki drugi italijanski klub.

Sve u svemu, pred našim mladim reprezentativcem je jedno burno leto, tokom kojeg će morati da donese veoma važne odluke.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter