0
Evropske lige

FOTO: Twitter

OZNAČIO SVOG NASLEDNIKA: Vidić nahvalio mladog defanzivca Mančestera i posavetovao Murinja

Objavljeno: 31.03.17 u 15:15

Kada jedan od najboljih defanzivaca u novijoj istoriji kluba ovako hvali mladog štopera, onda bi Murinjo trebao dobro da razmotri njegove reči.

Mančester junajted još od čuvenog tanadema Vidić-Ferdinand ne može da posloži odgovarajući bedem pred svojim golom te smo se poslednjih sezona nagledali svakojakih rešenja u poslednjoj liniji odbrane „crvenih đavola“.

Ipak proslavljeni srpski reprezentativac i bivši kapiten tima sa „Old Traforda“, Nemanja Vidić u jednom igraču prepoznaje svetlu perspektivu kluba. Reč je o Eriku Bailiju, koji je u Mančester stigao iz Viljareala za sumu od 30 miliona funti.

-Erik je počeo zaista dobro tokom dva-tri meseca. Potom nije imao sreće jer se povredio na Afričkom kupu nacija, ali radi se o agresivnom igraču, koji ima veliki potencijal. Mlad je i voli da igra odbranu, što je jako važno. Ima kvaliteta da ode mnogo dalje od ovoga.- rekao je Vidić.

„Stena“ iz Užica ne slaže se sa ocenama mnogih stručnjaka, koji smatrju da bi Junajted na leto moro da krene u ozbiljnu rekonstrukciju zadnje linije.

-I dalje mislim da bi Baji mogao da formira sjajan duo i sa Filom Džonsom i sa Krisom Smolingom. Smoling ima pravi mentalitet, ima i snagu da obavi zadatak. I on voli da igra odbranu

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter