1
AdmiralBet ABA Liga

MRŠIĆ PRED PARTIZAN: Iskreno se nadam da će se sudije pridržavati pravila!

Objavljeno: 31.03.17 u 16:33

Trener košarkaša Cedevite Veljko Mršić rekao je danas da očekuje da će sudije poštovati i suditi po pravilima u meču koji će odlučiti i prvog finalistu ABA lige.

Bila je blizu Cedevita da već nakon utakmice u Beogradu obezbedi plasman u finale ali ih je u tome sprečio Vil Hečer, pogotkom na dve sekunde pre kraja meča. Ipak trener Zagrepčana veruje da će njegovi koraškaši u nedelju obaviti on što su propustili u prethodnom meču.

-Na njihovu dopuštenu agresivnost nismo dobro odgovorili, jedino mi je to žao. Izuzetno je važna stvar da smo došli u priliku da pobedimo u onoj atmosferi. Uveren sam da ćemo doći u priliku da im uzvratimo na isti način-, rekao je Mršić, prenosi agencija Hina.

-Kriterijum je bio kakav odgovara Partizanu. Ali jedno je kriterijum, a drugo pravila. Ako je nešto faul, onda je faul. Iskreno se nadam da ćemo se držati pravila. Ko god da sudi, jedino je važno da sudi prema pravilima. Mogu i sudije da pogreše, kao što grešimo i mi, ali pravila su jasna i treba ih se pridržavati. Sigurno ima kvalitetnih sudija koji to mogu da odsude. Videli smo, u Podgorici je bilo vrhunsko sudjenje. Nema razloga da ne bude i ovde-, rekao je sstrateg Cedevite.

Treća utakmica igra se u nedelju u Zagrebu, iako je prvobitno je trebalo da se igra dan ranije.

-Jako nam je dobro došlo što je utakmica pomerena za jedan dan, jer smo danas prvi put bili kompletni na treningu, svih 12 igrača, i to nas čini srećnim. Svi ćemo biti spremni za okršaj u nedelju i daćemo sve od sebe da pobedimo i plasiramo se u finale-, rekao je Mršić.

Majstorica između Cedevite i Partizana igra se u nedelju u dvorani 2 Doma sportova od 19h.

0
0

1 Komentara

  1. ..i JA se ISKRENO NADAM da ce kk mutant iz ‘rvatske, kao i ‘onaj’ iz predgradja, da se UGASIII i to iskljucivom ZASLUGOM KKP !!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter