0
Evroliga

EL: Sjajan preokret Panatinaikosa u Atini, Teodosić nije mogao da ‘presudi’ starom poznaniku (VIDEO)

Objavljeno: 31.03.17 u 23:08

Iako je u većem delu meča gubio, domaći tim je upisao novi trijumf.

Panatinaikos je pobedio CSKA u Atini rezultatom 85:80.

Domaćin je za nijansu bolje otvorio ovaj meč i stekao početnu prednost, ali je ruski tim uspeo da se vrati u utakmicu veoma brzo i zapreti. Ipak, do samog poluvremena je prednost ‘zelenih’ rasla, CSKA nije dozvolio da se Panatinaikos odlepi, ali je grčki tim ipak imao vodstvo od plus pet na poluvremenu.

Tim Dimitrijosa Itudisa je nakon pauze zaigrao bolje i dodatno smanjio razliku koju je u tim momentima imao domaćin. Miloš Teodosić se isticao asistencijama, ali ne u tolikoj meri koliko izrasito preciznim šutem i veoma bitnim poenima za ‘Armejce’. Do preokreta CSKA dolazi u poslednjem kvartalu, u najvažnijim momentima su gosti odigrali najbolje večeras, ali nisu uspeli da sačuvaju vodstvo do isteka poslednjeg minuta.

Bilo je 73:73 na kraju regularnog dela i meč je otišao u produžetak u kojem su se domaći mnogo bolje snašli. Kako to obično biva, u ovakvoj situaciji je bila dovoljna jedna serija poena Panatinaikosa za pobedu.

U taboru domaćih je najbolji bio Kej Si Rivers sa 17 poena, a Singlton i Džejms su dodali po 13. Na drugoj strani je najbolju rolu imao Miloš Teodosić sa 15 poena, tri asistencije i jednom ukradenom loptom. Isti broj poena je ubacio i De Kolo, a po poena manje su imali Augustin i Voroncevič.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter