0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

BRED VONAMEJKER: Još jedna pobeda i TOP 8!

Objavljeno: 31.03.17 u 10:45

Amerikanac je sinoć razbio Brose basket i svom timu doneo pobedu možda vrednu četvrtfinala Evrolige, a ako njega pitate to je realno, jer Crvena zvezda nema šanse u Istanbulu.

Drama u Bambergu i tuga najveća za navijače Crvene zvezde. Vodili su Nemci tokom celog meča, imali tri ponena prednosti pre nego što je Luk Harangodi pogodio trojku za izjednačenje, a onda je Miler promašio šut za pobedu Brosea. Na kraju posle produžetka i simultanke Breda Vonamejkera Darušafaka je slivila i sada konce TOP 8 faze Evrolige drži u svojim rukama. U direktnom dvoboju pred nekoliko hiljada svojih navijača dočekuje Crvenu zvezdu.

– Velika pobeda za nas. Bila nam je preko potrebna, još jedna i idemo u plej-of. Sjajan je bio osećaj vratiti se u Bamberg. Navijači su me pozdravili, a lepo je takmičiti se sa bivšim saigračima. Imali smo pritisak, ali smo opustili ruku u drugom poluvremenu i na kraju došli do pobede – rekao je Vonamejker posle meča.

Odlučujuća utakmica između Darušafake i Crvene zvezde igra se 7. aprila u Istanbulu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter