0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ZVEZDAŠI, I VAŠE MIŠLJENJE SE RAČUNA: Šta je bolje za majstoricu, Arena ili Železnik? (ANKETA)

Objavljeno: 30.03.17 u 18:30

Crvena zvezda u utorak 4. aprila igra meč protiv Budućnosti koji može biti presudan za dalji tok sezone. Ukoliko pobede, crveno-beli će igrati za trofej ABA lige. Ukoliko ne, regionalno takmičenje dobija novog šampiona.

No, da ne prođe sve bez problema pobrinuo se Zvezdin verovatno najveći rival ove sezone – raspored. Naime, po kalendaru od 7-9. aprila u dvorani „Aleksandar Nikolić“ na programu je duel Dejvis kupa između Srbije i Španije, pa će Zvezdin „dom“ biti nedostupan.

U prvi plan su iskočile dve „opcije“ – Beogradska arena i dvorana u Železniku.

Čini se da je po crveno-bele najbolji izbor „Arena“, jer su dobar deo mečeva u Evroligi odigrali na tom parketu, upoznati su sa terenom, dok je moguće i da će na psihološkom planu Arena ostvariti određenu prednost, pošto većina košarkaša tima iz Podgorice nije imala prilike da do sad nastupa u takvom ambijentu.

Sa druge strane, znatno je realnije napuniti dvoranu u Železniku, a pri tom i dosta jeftinije, pa će, po svemu sudeći, Zvezda majstoricu protiv Budućnosti odigrati u hali u kojoj svoje mečeve igra FMP Železnik.

U klubu je najavljeno da će u narednih par dana saopštiti gde će meč biti odigran,a mi vas pitamo da nam kažete šta vi mislite da je najbolje rešenje –  „Arena“ ili Železnik?

Gde bi Crvena zvezda trebalo da dočeka Budućnost?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter