0
Evroliga

EVROLIGA: Kakav šok u Nemačkoj, Darušafaka ‘ustala iz mrtvih’ – Zvezda mora da pobedi Darušafaku! (VIDEO)

Objavljeno: 30.03.17 u 22:54

Desilo se ono čega su se navijači Zvezde pribojavali, nemački tim je poražen nakon produžetala.
U meču 29. runde je Bamberg igubio od Darušafake rezultatom 99:97.

Sve je sada u rukama Crvene zvezde koja mora da pobedi u dva poslednja meča ove, da bi se domogla naredne faze Evrolige.

Od samog početka su Trinkijerijevi momci zaigrali bolje i gradili prednost tokom prva dva kvartala. Na poluvremenu je Bamberg imao plus od 11 razlike, a slavlje navijača Crvene zvezde je već tada počelo.

Međutim, usledila su velika uzbuđenja. Odličnom serijom u trećoj četvtini se Darušafaka u potpunosti vratila u meč i borbu za ‘top 8’ fazu Evrolige. U poslednjoj deonici se rešio meč, na četiri minuta do kraja su Turci stigli do izjednačenja, ali je iz tog neizvesnog perioda sa vodstvom izašao Brose koji je imao veliku šansu za pobedu. Slavlje je pokvario Harangodi koji je trojkom odveo meč u produžetak.

Tamo se bolje snašao turski tabor, ali je nakon promašenih slobodnih bacanje Vonamejker stvorio šansu da Bamberg uz zvuk sirene pobedi. Međutim, Darušafaka je presekla napad faulom, Miler je pogodio prvo bacanje, namerno promašio drugo, uhvatio skok ali nije ubacio za trijumf.

Najbolji je u poraženom taboru bio Fabijan Kozer sa 15 poena, Lo je dodao 13, a 13 je imao i Danijel Teis. Na drugoj strani je Vonamejker postigao 30, a Klajburn 26.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter