0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

PRED MEČ DANA: Dejvid Blat je svestan da je Brose sposoban da pomogne Zvezdi…

Objavljeno: 29.03.17 u 23:28

Sutra se utakmicama 29. kola nastavlja takmičenje u Evroligi, a u centru pažnje biće duel koji bi mogao da odluči ko će u Top 8 fazu Brose – Darušafaka.

Tačnije, Nemci su već prežaljeni, ali bi mogli da pomognu Crvenoj zvezdi u borbi za plasman među osam najboljih timova Evrolige. Da bi se to dogodilo potrebno je da četa Andree Trinkijerija pobedi Turke na svom parketu, a potom Crvena zvezda dan kasnije bude bolja od Uniksa. U Darušafaki veruju u pobedu, ali pozivaju na oprez.

– Očigledno je da je ovo veoma bitna utakmica za nas. Moramo da izađemo na parket i da damo sve od sebe. Brose je odličan tim koji je veoma sposoban što je pokazao više puta ove sezone. Neće biti lako gostovanje – poručio je Dejvid Blat.

Na reči trenera nadovezao se jedan od najboljih igrača turskog tima Skoti Vilbekin.

– Imamo težak meč u Nemačkoj, naš cilj je jasan, moramo da pobedimo naredna dva meča i da prođemo u plej-of. Sve je u našim rukama sada. Ipak, moramo da idemo polako i prvo da se fokusiramo na Brose. Njihovi navijači su odlični i moramo da budemo spremni. Biće nam potrebna dobra igra u odbrani i napadu uz mali broj izgubljenih lopti i kontrolu skoka. Pronašao sam svoju igru posle povrede i trudim se da ne forsiram ništa, već da pomognem timu na pravi način – rekao je Skoti Vilbekin.

Utakmica između Brose Bamberga i Darušfake igra se sutra od 20.45 uz prenos na Sport klubu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter