0
Fudbal

PIKSIJEVE MUKE: Reprezentativca mu žena tera iz fudbala, a razlog je…

Objavljeno: 29.03.17 u 18:52

U poslednje vreme vesti iz Kine se svode na megalomanske transfere, potrošene milione, ali je sada novost iz najmnogoljudnije zemlje sveta sasvim drugačija.

Naime, kineski reprezentativac i štoper Gvangžu R&F trenera Dragana Stojkovića Piksija mogao bi da bude izbačen iz fudbala, naravno, ako FA Kine prihvati tužbu njegove žene. Reč je o Jiangu Žajpengu, krivcu za poraz Kine od Irana u kvalfikacijama za SP, kog supruga optužuje da na terenu ne pruža maksimum zbog ‘švaleraja’. Ona moli čelnike fudbalskog saveza u Kini da Žajpengu zabrane da igra profesionalno fudbal.

– Tri i po godine, od četiri koliko traje naš brak, on spava sa drugom ženom. Sada pokušava da me otera u grob – preneo je BBC poruku povređene žene uz sliku fudbalera sa ljubavnicom i molbom zakonite supruge da se njemu zabrani igranje profesionalnog fudbala.

Podsetimo, Kina je u utorak poražena od Irana u Teheranu 1:0 čime je smanjila šanse da se nađe na Svetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter