0
Evropske lige

OTVORIO DUŠU: Evo šta Ranijeriju prvo padne na pamet kada se pomene Lester

Objavljeno: 29.03.17 u 17:37

Italijanski stručnjak kaže da ne oseća ljutnju zbog otkaza u engleskom klubu iako je to bio veliki šok za njega.

Nakon što je iznenadno smenjen sa mesta trenera Lestera, Klaudio Ranijeri se trenutno nalazi u rodnoj Italiji gde se odmara i priprema za nove fudbalske izazove. Mediji sa „čizme“ su to iskorstili da ispitaju iskusnog stručnjaka o utiscima koje nosi iz Engleske i načinu na koji se nedavno rastao sa „Lisicama“.

-Kada razmišljam o Lesteru, prva stvar koja mi padne na pamet nije ljutnja nego veliko iznenađenje. Puno sam toga prošao u karijeri, ali nikada nisam doživio ništaslično kao u Lesteru. To je za mene bio šok. Ali, i to je izgleda fudbal.- izjavio je Ranijeri za „Gazetu delo sport“.

On trenutno nije želeo da dublje ulazi u detalje rastanka sa doskorašnjim klubom, ali je najavio da će to uskro učiniti u Engleskoj, gde će biti stručni konsultant na meču Kristal Palas-Arsenal.

– Do tog dana ne želim više da razgovaram o tome. Mislim da bi bilo prikladno da na tu temugovorim u Engleskoj – zaključio je italijanski stručnjak.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter