7
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

NEPLANIRAN I VELIKI PROBLEM ZA ZVEZDU: Ključan meč protiv Budućnosti neće igrati u ‘Pioniru’!

Objavljeno: 29.03.17 u 09:28

Naredne tri utakmice odrediće sezonu Crvene zvezde, ali klubu sa Malog Kalemegdana mnoge stvari ne idu na ruku.

Umor, loša forma, tri poraza u nizu, zgusnut raspored, fizično i psihično pražnjenje, a sada je ‘protiv’ Crvene zvezde i – tenis.

Nisu u taboru crveno-belih planirali da će igrati treći meč protiv Budućnosti u polufinalu ABA j.t.d. lige, jer je baš u terminu meča dvorana ‘Aleksandar Nikolić’ zauzeta zbog postavljanja podloge za Dejvis kup duel između Srbije i Španije.

Iako se taj duel igra od 7. do 9. aprila, a Zvezda protiv Budućnosti se sastaje u utorak 4. aprila, problem je specifičnost podloge na kojoj će teniseri igrati.

Kako sada stvari stoje, crveno-beli neće igrati na svom  terenu, već će domaćin biti ili u Kombank areni ili u dvorani u Železniku.

Problemima nikad kraja…

0
0
7 Komentara
  1. Jako bitno. Groblje nece biti u fibalu a Zvezda ce biti. I osvojiti titulu. Ajmo groblje sad svi u glas, kme kme kmeeee.

    0
    0
    Odgovori
  2. samo me interesuje gdje to groblje igraloo do 92 i da je hram kosarke pionir bio vezan samo za jedna klub do 92!!! al eto oni su stvorili i pionir i navijanje i sve ostalo taj režimski klub koji je bio spreman sve pogasiti samo da on postoji isto kao sto je cibona radila u hrvatskoj vidi se da ih je ista majka rodila!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. …ima tu, kao i UVEK kroz ‘mracnu istoriju’ sto biva, neke simbolike, da ovaj kk mutant zavrsi tamo odakle je, tj. gde je i ‘zacet’ u Zeleznik, zli ‘DUH’ iz Limenke se VRACA KUCI u fabriku LIMENIH „PROIZVODA“ da GA ‘zapecate’ do DALJNJEG..ISTEK’O MU „ROK UPOTREBE“…..!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter