1
Domaći fudbal

GROBARI SE PISMOM OBRATILI FRATRIJI: Navijači Partizana nikad ne bi napali braću Ruse! (FOTO)

Objavljeno: 29.03.17 u 18:30

Povodom spekulacija pojedinih medija da iza napada na navijače moskovskog Spartaka u Beogradu stoje Grobari, navijači crno-beli su se pismom obratili fanovima ruskog kluba.

Partizanovi navijači oštro su demantovali pisanje štampe da upravo oni stoje iza napada na dvojicu navijača Spartaka nakon prijateljskog meča sa Crvenom zvezdom. Oni navode da su to najobičnije laži, te da nikad ne bi napali pripadnike bratskog ruskog naroda.

-Za one koji nisu upućeni, posle utakmice sa Crvenom zvezdom,dvojica navijača Spartaka su izbodena nožem. Obojica su odvedena u bolnicu u teškom stanju. Prva verzija: napali su ih navijači Partizana. Nama lično i mnogim drugi ljudima koji navijaju za crno-bele neprijatno je da čitamo tekstove raznih žutih medija koji navijačima Partizana pripisuju ovo zversko premlaćivanje i ubadanje nožem.

Mi imamo nepisano pravilo u našem pokretu: bratski ruski narod se ne napada, čak i ako ne navija za CSKA. Jer, pre svega, mi smo braća po veri i duhu, dobro pamtimo i poštujemo šta je veliki ruski narod učinio za nas i klupske boje nikada neće biti prepreka između nas.

Iako su mnogi mediji preneli da smo mi napravili ovaj varvarski čin, verujte da ‘Grobari’ nemaju nikakve veze sa tim. Naša navijačka grupa je već počela da prikuplja sredstva kako bi pomogla navijačima Spartaka koji su u bolnici u Beogradu- stoji u saopštenju Grobara upućenom navijačim Spartaka.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter