0
Domaći fudbal

FOTO: R. Jovanović

ANDREJA APOSTOLOVIĆ ZA HOTSPORT: Radnički ima evropske ambicije

Objavljeno: 29.03.17 u 17:47

Andreja Apostolović u Radnički iz Niša je došao kao jedan od zaloga za budućnost. Dvadesetogodišnji mladi reprezentativac pomalo je zaboravljen ovog proleća dolaskom iskusnijih kolega, ali kaže da ga to motiviše da na treninzima daje svoj maksimum.

– Jako dobro shvatam situaciju u klubu. Postoji glad zbog neigranja, što je dobro, jer je usmeravam na treningu i trudim se da vratim samopouzdanje koje će mi mnogo značiti kada budem dobio šansu, počinje Apostolović.

Andreja Apostolović bio je perjanica u veznom redu Radničkog u prvom delu sezone, Piroćanac ističe da su ambicije kluba, igranje u Evropi, iznad ambicija pojedinaca i da razume zbog čega u trenutno nema prostora za mlađe igrače.

– Pojačani smo velikim brojem iskusnih igrača, mi mladi imamo na koga da se ugledamo i od koga da učimo. Šef nas stalno uverava da možemo odgovoriti zadatku identično kao i igrači koji su u prvom planu. Na nama je da treniramo što jače i verujemo da možemo i bolje od naše konkurencije, kaže Apostolović.

Mladi vezista ističe da se uz požrtvovanje i vredan rad veoma brzo može vratiti u nacionalni sastav Srbije, ali i ponovo zacementirati mesto u startnih 11 Radničkog.

Pripremio: Aleksandar Ilić

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter