3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

STRAŠAN POSAO CRNO-BELIH: Supertalentovanog vezistu samo sitnice dele od Partizana!

Objavljeno: 28.03.17 u 22:32

Nakon što su danas završili posao oko dovođenja dvojice bisera OFK Beograda, crno-bele samo sitnice dele od finalizacije posla i sa trećim.

Kao što smo danas pisali Partizan je u toku dana postigao dogovor sa tandemom sa Karaburme, Lazarom Nikolićem i Vukašinom Jovkovićem a vrlo su blizu da okončaju posao i oko dovođenja Armina Đerleka.

HOTSPORT SAZNAJE: Veliki posao Partizana, ‘biseri’ srpskog fudbala završili u Humskoj! (FOTO)

Kako je HotSport najavio još sredinom februara, jedan od najvećih bisera srpskog fudbala uveliko je u pregovorima sa klubom iz Humske , a prema poslednjim informacijama posao bi trebao vrlo brzo da bude i ozvaničen.

U SMIRAJ PRELAZNOG ROKA: Partizan u ‘minut do 12’ preoteo i doveo veliku Zvezdinu želju!

Šesnaestogodišnji Pazarac trenutno nastupa za OFK Beograd a najbolje se snalazi na poziciji centralnog veznog fudbalera. Nejgov talenat nije prošao neopaženo od strane brojnih klubova, izmeđuostalih i Crvene zvezde koja ga je takođe želela u svojim redovima, ali su ljudi iz Humske bili brži i samo ih formalnosti dele od konačnog zaključenja posla.

0
0

3 Komentara

  1. Imperija uzvraca udarac!
    Ovo je jako dobar posao za Crnobele,ali mene brine letnji prelazni rok. Izvanredne igre tima, koliko god da raduju i ne nude bas veliki optimizam,jer malteneceo tim je pred prodajom.Tesko da ce se u kratkom roku naci adekvatne zamene za odlazece najbolje igrace Lige.Da bar ovaj tim prodje ceo ciklus kvalifikacija u Evropi….

    0
    0
    Odgovori
  2. kradi dosta su puleniu i mezimci juge i posle juge krali otimali i otimaju jači je ramadani od vučka i ovako vučko šuptar

    0
    0
    Odgovori
  3. Lepo,lepo….! Uvek sam govorio da Partizan pravi veliku gresku sto prepusta celo srpsko trziste najvecem rivalu. Napokon, Klub je okrenuo list da se 100 posto ne oslanja na svoju akademiju. Mnogo mi je drago da se ova ideja napokon ostvaruje. Inace, Djerlek, Nikolic su svetski talenti i sva trojica imaju veliku sansu da se u Partizanu iskazu i opravdaju svoj enormni talenat. Bravo za Ilijeva i Pfc.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter