1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

GROF PONOVO: Nova izjava stratega Zvezde o odlasku, poznata i liga? (FOTO)

Objavljeno: 28.03.17 u 14:35

Taman što se stišala bura oko odlaska trenera crveno-belih, novom izjavom je ‘Grof’ rasplamsao navijače.
Miodrag Božović je rekao da je u čestim kontaktima sa ljudima u zemlji gde je već radio, a i da će ih biti još.

Crvena zvezda je već dugo na čelu domaćeg prvenstva i po tom pitanju, Božović odrađuje odličan posao. Ali sve veći broj navijača nije zadovoljan stilom igre Crvene zvezde koji ne liči na onaj iz prošle sezone kada je tim iz Ljutice Bogdana neverovatno ubedljivo stigao do šampionske titule.

Posle dolaska Rusa u Beograd i meča Cvena zvezda – Spartak Moskva, strateg domaćih je verovatno osetio nostalgiju pa je progovorio o državi u kojoj je uspešno radio i u koju bi mogao da se vrati:

– Imam mnogo prijatelja u Rusiji. U kontaktu sam sa mnogo ljudi iz te zemlje. Imao sam ponudu da idem opet tamo, da budem trener i sigurno ću u bliskoj ili daljoj budućnosti opet dobiti ponudu, izjavio je ‘Grof’ za Informer.

Božović je uoči meča sa Vojvodinom rekao da će napustiti klub ukoliko Zvezda izgubi, to se nije desilo ali je Božović nakon meča izjavio da je to bio samo način da motiviše svoje pulene.

0
0

1 Komentara

  1. smorili ste sa bozovicem, realno bolje bi igrali bez njega ……….. toliko forsira te „svoje“ igrace a imate boljih, ili ste ih imali pa oterali zbog nedobijenih sansi ……….. ja kao partizanovac voleo bi da on ostane sto duze

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter