0
Evropske lige

‘STARA DAMA’ JE TO: Verati ‘nema ništa protiv’ da pređe u Juventus

Objavljeno: 27.03.17 u 21:00

Već duže vreme se spominje da bi Marko Verati mogao da pređe u Juventus iz Pari Ser Žermena, a svoju želju ne skriva ni sam italijanski fudbaler.

Mesecima unazad Verati se spominje da će se vratiti na ‘čizmu’, a dok Juventus žali što ga nije doveo pre par godina za mnogo manji novac, sada se spominje cifra čak i do 80.000.000 evra.

Ništa još nije poznato, ali jeste želja samog Marka Veratija, koji kako sam kaže, nema nikakav problem da pređe u Torino i zaigra u Seriji A.

– Serija A je sjajno takmičenje. Timovi kao što su Inter, Milan i Juvents imaju veliku istoriju. Juventus je među četiri najbolja tima sveta, mnogo je napredovao. Ako ikada budem odlazio iz PSŽ, neću imati problem da pređem u Torino – izjavio je Verati.

Juventusov problem, osim novca, jeste i interesovanje Barselone, koja bi u najmanju ruku mogla da isparira u visini ponude.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter