0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

RADONJIĆ: Očekujemo reakciju Budućnosti posle svih dešavanja koje su imali u timu (FOTO)

Objavljeno: 27.03.17 u 16:46

Ekipa Crvene zvezde je stigla u Podgoricu gde će sutra igrati sa domaćim timom.
Drugi meč polufinale serije između Budućnosti i Crvene zvezde odigraće se sutra.

Žestok ritam u kojem se nalazi tim Dejana Radonjića usled jakog evroligaškog tempa dovodi igrače do umora i povećava šanse rivala. O tome je govorio i cnogorski strateg koji je ‘kormilar’ tima sa ‘Malog Kalemegdana’:

– U drugi polufinalni meč protiv ekipe Budućnosti ulazimo posle izuzetno napornog ciklusa mečeva,koji datira još iz perioda pre nego što smo odigrali prvu utakmicu u Beogradu protiv sutrašnjeg rivala. Sada smo imali dva evroligaška meča, u kratkom roku, iscrpljujući period za nas je svakako. Pokušaćemo ipak, u tim okolnostima da se pripremimo za ekipu Budućnosti, koja je nas očekuje u mnogo boljem statusu nego pred prvu utakmicu koju smo odigrali u Podgorici u ligaškom delu. Očekujem svakako i reakciju posle svih dešavanja koje su imali u timu. Nadam se da ćemo moći energetski da odgovorimo u ovom meču, da kvalitetne elemente u igri Budućnosti iskontrolišemo i iznesemo ovu situaciju u našu korist u pozitivnom smislu, kazao je Radonjić.

U centru pažnje što se crveno-belih tiče jeste Branko Lazić, košarkaš koji iz meča u meč uspe da prigrabi sve veće simpatije navijača zbog svog stava prema dresu koji nosi:

– Očekuje nas vrlo teška utakmica u Podgorici. Dobro se poznajemo sa ekipom Budućnosti, imali su 7 dana da se dobro pripreme za ovu utakmicu, a očekujem i da će reagovati na promene u timu. Iza nas je zaista težak i naporan period sa mnogo utakmica, ali moramo da budemo čvrsti, da odigramo borbeno, maksimalno skoncentrisano i to na teškom terenu u Morači, dodao je Lazić.

FOTO: STARSPORT
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter