0
Fudbal

FALI VAM JEDAN PAPIR: Neverovatno ali istinito, šalterski službenici odložili meč reprezentacija!

Objavljeno: 27.03.17 u 22:40

Prijateljska utakmica između reprezentacija Nigerije i Burkine Faso, koja je trebala da se odigra večeras u Engleskoj, odložena je zbog neradnog petka u britnaskoj ambasadi u Maroku.

Jeste malo bizarno ali je je istinito. Neradni dan u ambasadi, odnosno aljkavost fudbalskog saveza Burkine Faso uticali su na to da sedmorica njihovih fudbalera ne dobiju neophodne vize za ulazak u Englesku, gde je njihova reprezentacija večeras u Barnetu trebala da odigra prijateljski susret sa Nigerijom.

Dok su Nigerijci već nedelju dana na „ostrvu“ gde su već odigrali jednu utakmicu i to sa Senegalom, FS Burkine Faso prekasno je aplicirao zahtev za dobijanje putnih viza za svoje fudbalere, zbog čega su došli u situaciju da dobar deo tima nema pravo ulaska u Britaniju.

Problem je nastao u Maroku gde je Burkina Faso igrala protiv domaće selekcije, ali su kasno podneli zahtev za vize zbog čeka su na kraju bili primorani da otkažu planirani put.

-Pošto u Burkini Faso nema britanske ambasade, predstavnicima saveza te zemlje rečeno je da predaju zahteve u Maroku i da će im tamo biti izdate vize. Ipak, britanska ambasada u toj zemlji ne radi petkom. Na kraju su nas kolege iz Burkine Faso obavestili da neki igrači nisu dobili vize i da moraju da otkažu meč.- navodi se u saopštenju FS Nigerije.

 Tako da ukoliko ste se slučajno kladili na večerašnju utakmicu afričkih selekcija i nije vam jasno zbog čega je ona otkazana, sada znate pravi razlog.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter